Újabb megdöbbentő felvételek kerültek napvilágra az Ercsiben történt lövöldözésről + videó

Bandaháborút idéző jelenetek zajlottak le a kisváros egyik utcájában.

Forrás: Tények2024. 08. 12. 19:41
Borítókép: Jelenet az ercsi tömegverekedésben részt vevő, egyik gyanúsított elfogásáról (Forrás: YouTube)
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újabb megdöbbentő felvétel került fel az internetre a szombati tömeges lövöldözésről – írja Tények.hu oldal. 

A hétvégén Ercsiben támadtak rá egy családra a nyílt utcán, folyamatos fegyverropogást lehetett hallani. Végül 15 embert fogtak el a TEK kommandósai, de a család továbbra is retteg, szerintük egy feljelentés miatt támadtak rájuk, bár évek óta haragban vannak egymással. Az utcában élők napokig nem merték elhagyni az otthonukat.

Amint arról lapunk is beszámolt, egy férfi tett bejelentést a rendőrségre szombat délután arról, hogy Ercsiben, az Egressy utcában többen rátámadtak a családjára. Ezután elszabadult a pokol: gáz-riasztó és gumilövedékes pisztolyokkal nyitottak tüzet a családra, két embert megsebesítettek, majd elmenekültek. A rendőrök azonnal a helyszínre mentek, majd a Terrorelhárítási Központ műveleti egységeinek közreműködését kérték a tettesek elfogásához.  

Az adatgyűjtésen világossá vált, hogy két helybéli család közötti vita váltotta ki az erőszakos támadást. Az elkövetőket az összehangolt akcióban, vasárnap délután a 6-os főútnál fogták el. Az ügyben megszólalt a polgármester is, aki szerint régi, több évtizedes családi villongás újult ki. Hozzátette: a két család között valamilyen oknál fogva időnként fellángol, tettlegességig fajul a vita, és ezt kénytelen látni a város lakossága.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.