Akadozik a vasúti forgalom az árvíz miatt

Több járatot is töröltek.

2024. 09. 16. 10:10
Több vonalon is leáll a vasúti forgalom . Fotó: Mávinform/Facebook
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Korlátozásokra kell számítani a GYSEV vonalán is, Csehországban is korlátozzák a vasúti forgalmat az áradások miatt – közölte a Mávinform. A Deutschkreutz–Sopron–Ebenfurth–Wien Hbf. vasútvonalon a vonatok csak Neufeld an der Leitha állomásig járnak, Deutschkreutz–Sopron között közlekednek a vonatok. A Sopron–Wiener Neustadt vasútvonalon nem járnak a vonatok.

A Fertőszentmiklós–Neusiedl am See vasútvonalon a vonatok csak Fertőszentmiklós és Pamhagen között közlekednek.

Csehországban a kiterjedt áradások miatt erősen korlátozzák a vasúti forgalmat, emiatt a Budapest–Berlin közötti Metropol EN vonatok Breclav állomásig közlekednek.

A München–Varsó és a Graz–Berlin vonatok nem közlekednek. Az utasok számára nincs alternatív csatlakozás, így legfeljebb Breclav vasútállomásra juthatnak el.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Mávinform)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.