Egyre nagyobb a baj a Tisza pártban

Egyre több a botrány Magyar Péter körül.

2024. 09. 26. 17:37
MAGYAR Péter
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A napokban az exbarátnője egy hosszú interjúban arról beszélt: Magyar Péter nem az, akinek sokan gondolják. Ezután pedig egy újabb ízelítőt kaphattunk Magyar Péter személyiségéről – mondta el a Patrióta műsorában Gerhardt Máté, aki Mráz Ágoston Sámuelt, a Nézőpont Intézet vezetőjével beszélgetett a Tisza Párt népszerűségének csökkenéséről. 

Az árvízi védekezés előtt publikáltuk az előző kutatásunkat, akkor 10 százalékpontnyi különbség volt a Fidesz és a Tisza-tábor között. Ez a kutatás, amit az árvízi védekezés után publikáltunk, valójában a köztes állapotot mutatja, tehát a múlt héten készült, abban viszont ez a 10 százalék 14 százalékpontra emelkedett, tehát míg a Fidesz 2 százalékpontot növekedni tudott, addig a Tisza ugyanennyit veszített, és ez a kinyíló olló

 – mondta el Mráz. Hozzátette, ez elég egyértelműen annak a bizonyítéka, hogy a Tisza és Magyar Péter az árvízi védekezésben vesztett, politikai kommunikációs küzdelmet vesztett. A beszélgetés során Mráz Ágoston Sámuel kiemelte: az új kutatás adataiból egyértelműen kitűnik, hogy Magyar híveinek 40-50 százaléka nem igazán szimpatizál Magyar Péterrel. Tehát nem Magyar Pétert szeretik, hanem látják benne a reményt, hogy esetleg végre jön egy ellenzéki politikus, aki kellemetlenséget tud okozni a Fidesznek.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.