Dráma Salgótarjánban: lírai dalban vallotta be a fiatalember, hogy sosem javul meg

Letartóztatottak egy 27 éves férfit, aki megszökött a házi őrizetből.

Forrás: Magyarország Ügyészsége2024. 09. 05. 14:26
Aerial,View,Of,The,City,Of,Salgótarján,,Hungary,Between,The
illusztráció Fotó: Shutterstock
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sorozatlopás miatt folytat nyomozást egy 27 éves férfi ellen a Salgótarjáni Rendőrkapitányság – írja az ügyészég. Hozzáfűzik, a fiatal, ámde többszörösen büntetett előéletű gyanúsított 2024 nyarától rendszeresen vagyon elleni bűncselekményeket követett el Salgótarjánban, amiért a bíróság augusztus 23-án elrendelte a házi őrizetét.

A gyanúsított azonban nem kívánta betartani a házi őrizet szabályait, ezért levágta a szakállát és a haját is rövidre vágatta, hogy másnap kereket oldhasson. Elkötött egy autót, egy másikból értéktárgyakat lopott, majd augusztus 25-én a gyanúsított a közösségi fiókján keresztül a „Nem tudok én megjavulni” című slágert osztotta meg az ismerőseivel.

A rendőrség három nap múlva egy vonaton fogta el és vette őrizetbe. A Salgótarjáni Járásbíróság nyomozási bírája a szökés és a bűnismétlés megakadályozása érdekében – az ügyészségi indítvánnyal egyetértve – elrendelte a gyanúsított letartóztatását, amelyet a 27 éves férfi tudomásul vett.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.