Előkerült egy soha nem hallott hangfelvétel az újbudai rendőrgyilkostól + videó

Több mint másfél éve történt a tragédia.

Forrás: Tények, BRFK2024. 09. 12. 17:18
rendőrautó
illusztráció Fotó: Police
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Több mint másfél évvel ezelőtt, tavaly január 12-én a mindössze 29 éves Baumann Péter főtörzsőrmestert dulakodás közben olyan súlyosan megkéselte a támadója, hogy később a kórházban meghalt – emlékeztet a Tények. Felidézik azt is, hogy további két rendőr, Kállai László és Dobos László is megsérült.

Az ügyről exkluzív részleteket, sosem hallott hang-, kép- és videófelvételeket közölt a Budapesti Zsaruk podcast, amelyből többek között kiderül, hogy ki és miért tett bejelentést a rendőrségen akkor este, ahogy az is, hogyan törte be Sz. Szilárd az idős nő ajtaját. 

Közzétettek egy olyan hangfelvételt is, amely a támadó, Sz. Szilárd bejelentését rögzítette, aki szintén tárcsázta a segélyhívót a tragédia után. A podcastet alább hallgathatja meg.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.