Horrorfilmbe illő autós terror az M86-oson

Külföldi sofőr támadta meg az apát és lányát, kétszer is megpróbálta elgázolni őket.

Forrás: Vas vármegyei hírportál2024. 09. 22. 12:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Közlekedési baleset történt az M86-os gyorsforgalmi úton szombaton – hívta fel a figyelmet a Vas vármegyei hírportál (Vaol). Azonban mint kiderült, ez nem egy szokványos baleset volt, sőt. Az egyik érintett fél először a közösségi oldalán írta le, hogy miként történt a baleset, aztán vasárnap délelőtt a nő részletesen elmesélte a történteket a Vaolnak.

Elmondása szerint szombaton reggel fél nyolc körül az M86-os-on haladtak Csorna felől Szombathely felé. Még Győr-Moson-Sopron vámegyében jártak, amikor egy külföldi férfi megpróbálta elütni az édesapját, majd őt is.

Felidézte: először arra lettek figyelmesek, hogy egy ideje a nyomukban volt, nagyon közel ment hozzájuk. Ezért úgy döntöttek, hogy lehúzódnak és elengedik. Erre ő is leállt és hátulról beléjük ütközött.

Apu erre kiszállt, odament hozzá, megkérdezte, beszél-e magyarul, van-e valami probléma. A sofőr nem szólt semmit, válaszul gázt adott, fellökve ezzel édesapámat. Nagy szerencsénk volt, hogy éppen nem jöttek szembe és fel tudott állni. A férfi pár méter után nem folytatta útját, hanem megfordult, és ezúttal engem akart elgázolni. Az árok felőli szalagkorlátot átlépve próbáltam menekülni

– mondta, majd hozzátette: komoly személyi sérülés nem történtek, egy fél cipője bánta az esetet, amit zuhanás közben vesztett el. 

A történet azonban itt nem ért véget, ugyanis az illetőnek ez sem volt elég, elindult a sértettek autójának volánja felé, nyitogatta az ajtaját, el akarta lopni, erre a nő édesapja ekkor arrébb lökte. 

– Nagy nehezen, de megszabadultunk tőle, lelépett, elhajtott. Aztán tíz kilométer múlva lerobbant a járműve. Elmentünk mellette, de az első lehajtónál elhagytuk az autóutat. Attól tartottunk, hogy visszajön és újra ránk támad. Egy lengyel kamionos segített nekünk, ő tudta lefotózni a külföldi jármű rendszámát – mondta a hírportálnak a nő.

Borítókép: Helyszíni fotó (Forrás: Répcelaki Önkormányzati Tűzoltóság)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.