Kiderült, hol tarthatják a Fidesz–KDNP kihelyezett frakcióülését

Sajtóinformációk szerint szeptember 24–25. között kerülhet sor a tanácskozásra.

2024. 09. 04. 20:19
LB_20240223_sajttaj_0031
20240222 Balatonalmádi Fidesz-KDNP kihelyezett frakcióüléséről tartott sajtótájékoztató. fotó: Ladóczki Balázs (LB) Origo Képen: Kocsis Máté, a Fidesz frakciószóvivője. Fotó: Ladóczki Balázs
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A parlamenti politikai szezon, az Országgyűlés őszi ülésszaka – az előzetes tervek szerint – szeptember 30-án veszi kezdetét. A kormányoldalról úgy tájékoztatták az ATV munkatársát, hogy az előző héten, szeptember 24–25-én tarthatják a Fidesz- és a KDNP-frakció kihelyezett ülését. A tervezett helyszín pedig újra Esztergom lehet.

Ahogy arról lapunk beszámolt, Orbán Viktor miniszterelnök lesz szombaton a fővédnöke és a fő szónoka a 23. Kötcsei találkozónak. A Dobozy-kúrián a polgári pikniket zárt körben „Legyen béke már” mottóval rendezik meg.

Borítókép: Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a kormánypártok kihelyezett frakcióülése után tartott sajtótájékoztatón (Fotó: Ladóczki Balázs)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.