Lázár János: Most kiderül, hogy az európai közlekedésvezetők tudnak-e vezetni

Magyarország építési és közlekedési minisztere szerint hazánk forráspontja az egész autóiparnak, közlekedéstechnológiai innovációnak.

2024. 09. 20. 9:17
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Most kiderül, hogy akik Európában a közlekedést vezetik, azok egyáltalán tudnak-e vezetni – kezdi legújabb Facebook-videóját Lázár János. Magyarország építési és közlekedési miniszter kifejti, hazánk egy forrási pontja az egész autóiparnak, közlekedéstechnológiai innovációnak. Hozzátette: két célunk van az autóiparral.

Egyrészt hogy a legmodernebb autókat itt gyártsuk. Másrészt pedig a legdrágább és a legolcsóbb autókat is Magyarországon kell gyártanunk

– mondta. Ismertetése szerint ez nemcsak az ország és a régió érdekét szolgálja, hanem egész Európa versenyképességéhez is hozzájárul.

Borítókép: Lázár János (Fotó: Huszár Márk)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.