Iványi Gábor hazudik, ami egy paptól nem szép dolog

Szemenszedett hazugságnak nevezte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke az Origónak Iványi Gábor lelkész szavait, melyek szerint évekkel ezelőtt üzengettek volna egymásnak Orbán Viktorral.

2024. 09. 20. 9:11
Budapest, 2024. február 25.
Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke, Karácsony Gergely fõpolgármester, Varju László, a DK alelnöke, Szabó Tímea, a Párbeszéd-Zöldek ügyvezetõ társelnöke, Dobrev Klára, a DK árnyék-miniszterelnöke, európai parlamenti (EP-) képviselõje, Iványi Gábor lelkész, az Oltalom Karitatív Egyesület elnöke, Bedõ Dávid, a Momentum országgyûlési képviselõje és Fekete-Gyõr András, a Momentum országgyûlési képviselõje (b-j) a közvetlen köztársaságielnök-választásért rendezett demonstráción az Országház elõtti Kossuth Lajos téren 2024. február 25-én. A tüntetést a Demokratikus Koalíció (DK), a Momentum, az MSZP és a Párbeszéd-Zöldek szervezte.
MTI/Illyés Tibor
Dobrev Klára és Iványi Gábor Fotó: MTI/Illyés Tibor
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orbán Viktor nem szokott üzengetni senkinek, így Iványi Gábornak sem. Nem szép dolog a hazugság, különösen egy paptól – fogalmazott a sajtófőnök az Origónak

Iványi Gábor, a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség vezetője a Magyar Hangnak adott interjújában azt állította, hogy Orbán Viktor 2000 környékén megüzente, ha kiáll vele egy közös fotóra, akkor kiemelt támogatást fog kapni. Ő pedig az interjú szerint állítólag visszaüzent, hogy erre nem tart igényt.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.