Magyar Péter nem merte letagadni, hogy ütött, de be sem vallotta + videó

A Tisza Párt elnöke két eldöntendő kérdésre sem volt hajlandó válaszolni az Ötkert-botránnyal kapcsolatban.

Forrás: Mandiner2024. 09. 09. 21:46
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyar Péternek adott igazat a Fővárosi Törvényszék első fokon a Mandiner ellen indított perben – adta hírül a lap. Mint arról beszámoltak, az ügy bírája Uzsoky Ágnes volt, aki bírói kinevezése előtt még a Klubrádió jogi képviselőjeként járt el. Érdekesség, hogy Uzsoky férje az a Szigeti Péter, aki Gyurcsány Ferenc kormányzása alatt, 2006-ban lett az Országos Választási Bizottság tagja, és aki egyébként 1989-ben még az MSZMP KB Társadalompolitikai Osztályán dolgozott.

 

A tanú szerint Magyartól sikítva menekültek a fiatal lányok

A hétfői tárgyalás egyik legfontosabb kérdése az volt, hogy nevezhető-e zaklatásnak, amit Magyar Péter tett nyáron az Ötkert nevű belvárosi szórakozóhelyen. A Mandiner egy tanú meghallgatását is indítványozta, aki alátámasztotta a lap és a fél magyar sajtó állítását, de a bíró végül mégis Magyarnak adott igazat.

A Mandiner által beidézett tanú arra is kitért, hogy látta, ahogy Magyar a szórakozóhelyen odasimul fiatal nőkhöz, fogdossa őket, akik ezután sikítva elszaladtak tőle. A bíró viszont az ítélet meghozatalakor ezt a vallomást úgy értékelte, hogy a tanúvallomás nem igazolja a zaklatás megtörténtét.

A bírósági tárgyalás előtt Magyar Péter nem volt hajlandó válaszolni a Mandiner kérdéseire arról, hogy megütötte-e a férfit, aki felvette a telefonjával, amit aznap este Magyar művelt a diszkóban, valamint arra sem, hogy bedobta-e a férfi telefonját a Dunába.

 

Borítókép: Magyar Péter (Forrás: Hír TV)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.