Már egy hete tart a hajtóvadászat, és még mindig nem került elő ez a legkevésbé sem rejtélyes alak + fotó

Pedig van egy nagyon feltűnő ismertetőjele.

Forrás: Police2024. 09. 18. 13:54
rendőrautó
illusztráció Forrás: pexels
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A gyanú szerint egy 42 éves férfi szeptember 11-én este egy késsel megszúrta a feleségét és az anyósát. A 32 éves nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, édesanyját a mentősök kórházba vitték – emlékeztet a rendőrségi portál.

Fotó: Police

A férj a bűncselekményt követően egy biciklivel elmenekült a helyszínről, és magával vitte a feleségével közös gyereküket is. A négyéves kisfiút egy ismerősnél hagyta, aki másnap bejelentést tett a rendőrségen, így a gyereket sértetlenül megtalálták a nyomozók.

A rendőrök hajtóvadászatot indítottak a férfi után, és továbbra is nagy erőkkel keresik. Gál János különös ismertetőjele, hogy az egész bal karját tetoválás fedi.

Fotó: Police.hu

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.