Már idén ruhapénzt kapnak a kormányablakok dolgozói

A Magyar Közlönyben jelent meg a döntésről szóló rendelet.

2024. 09. 13. 9:51
Budapest, 2018. június 13.
Új kormányablak a Keleti pályaudvaron a megnyitó napján, 2018. június 13-án. Az állomásfejlesztési és integrált ügyfélszolgálat-fejlesztési program keretében nyolc vidéki állomáson, illetve a fõvárosban, a Nyugati és a Keleti pályaudvaron nyílt kormányablak. Budapesten - a most megnyitottal együtt - immár 30 kormányablak szolgálja az állampolgárokat.
MTI/Máthé Zoltán
Fotó: MTI/Máthé Zoltán
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jó irányba változtak a kormányablakok személyi és technikai feltételei – számolt be róla a Világgazdaság. A portál ismertette, hogy a Magyar Közlöny szerint fejenként évi nettó 150 ezer forint ruhapénzt kapnak a kormányablakban dolgozók. Ezt az összeget már idén biztosítják az érintett mintegy 4400 ügyintézőnek. 

A július végi kormánydöntés végrehajtásához szükséges Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter által jegyzett rendelet csütörtök este jelent meg a Magyar Közlönyben.

Ahogy azt korábban lapunk megírta, egy kérdőív szerint 86 százalék elégedett a kormányzati ügyfélszolgálatok szolgáltatásaival, 79 százalékuk szerint pedig az elmúlt időszakban javult az ügyintézés színvonala.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.