Mélyrepülésbe kezdett a Tisza Párt rendszerváltó tagsága, Magyar Péterék lépéskényszerbe kerültek

A pénzbeli támogatás bezuhanása már a rajongóknak is szemet szúrt.

2024. 09. 09. 15:33
MAGYAR Péter
Fotó: MTI/Purger Tamás
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Eltűnt a Tisza Párt honlapjáról az a nyilvános számláló, amelyen keresztül bárki nyomon követhette az úgynevezett „rendszerváltó tagsággal” rendelkező Tisza-hívek számát – írja a Metropol. A lap szerint a piramisjátékra emlékeztető megoldás nyilvános adatainak törlése arra vezethető vissza, hogy a rendszer egyre kevésbé működött, és már a híveknek is feltűnt, hogy folyamatosan csökken a jelentkezők száma.

Magyar Péter még június elején jelentette be a „rendszerváltó tagságnak” nevezett támogatói rendszert, amit akkor történelminek és egyedülállónak minősített.

A program segítségével az előfizetők számlájáról Magyarék minden hónapban átemelték a tagságért fizetendő összeget, amiért cserébe egy digitális kártyát és különböző újdonságokat és jogosultságokat adnak.

Hogy pontosan mit, arról keveset tudni. A program kezdetben megindulni látszott, augusztusban azonban valami megtört a „rendszerváltóknál”, és tömegesen kezdték el visszamondani az előfizetéseket. A látványos hanyatlást bárki nyomon követhette a Tisza Párt oldalán, ahol egy számláló rögzítette az aktuális előfizetők számát. A folyamatos lemondásokat a Metropol napról napra dokumentálta.

Forrás: Metropol/Tisza Párt

Magyar Péter korábban az ötvenezer előfizetőt tűzte ki célul, végül ennek a harmadát sem sikerült összegyűjteni. A lap által rögzített adatok szerint a „rendszerváltó” tagok száma valamivel kevesebb mint 17 400 főnél tetőzött, majd folyamatos csökkenésnek indult. És ez már Magyar Péter rajongóinak is szemet szúrt.

Forrás: Facebook/Metropol

Hogy ne kelljen magyarázni a bukást, a párt oldalának működtetői úgy döntöttek, hogy eltüntetik a számlálót, így már senki sem követheti nyomon a folyamatos csökkenést.

 

Borítókép: Magyar Péter (Fotó: MTI/Purger Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.