Menczer Tamás: Ukrajna egy hősi háborút vív, amelyet nem lehet megnyerni

A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója hangsúlyozta, rengeteg a halott és családok mennek tönkre.

Forrás: Facebook2024. 09. 28. 16:37
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Ha Zelenszkij elnökről és Ukrajnáról kérdez, akkor pedig azt mondom, és a háború vonatkozásában, hogy mi mindig elmondtuk, hogy Ukrajna egy hősi háborút vív, le a kalappal, nagyon komoly teljesítményt nyújtanak ebben a háborúban” – mondta közösségi oldalán megjelent videójában Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója.

Mi elismerjük a területi szuverenitást, integritást és a legnagyobb humanitárius akciót hajtjuk végre Magyarország történetében. A baj az, hogy nem fognak győzni, és az oroszok sem fognak győzni. Ebben a háborúban senki nem tud győzni, nem tud. Itt mindenki veszít

– mondta Menczer Tamás.

A kommunikációs igazgató rámutatott, rengetegen meghalnak, családok mennek tönkre. „És akkor az egész Európára érvényes energiakrízist, háborús inflációt, gazdasági kihatásokat nem is említettem, nem beszélve a konfliktus óriási eszkalációjának lehetőségéről.” 

Miről beszélnek? Arról, hogy nyugati fegyverekkel belőjenek Oroszországba, az oroszoknak erre meg az a válasza, hogy oké, akkor taktikai atomfegyvert vetünk be. Tehát, mindezt egybevetve mi békét szeretnénk és tűzszünetet, csak ezzel szerettem volna lezárni

– hangoztatta a politikus.

Borítókép: Menczer Tamás (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.