Politikai háttéralkuk dönthetnek majd a fővárosi tulajdonú cégek vezetőiről

Szentkirályi Alexandra szerint pusztán porhintés, ami a pályázatokkal történik.

2024. 09. 29. 11:28
KARÁCSONY Gergely
Voks 24 - Karácsony Gergely leadta szavazatát Fotó: Purger Tamás
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nyilvánvaló, hogy mi történik. Ezek a pályázati eredmények, hogy kinek hova megy be az embere, ez az ő közös megállapodásukból következik, és amíg a közös megállapodásukba nem jutottak egymással el a végső megállapodásig, addig nem döntenek a pályázatokban sem – mondta el a közösségimédia-oldalán közzétett videójában Szentkirályi Alexandra. 

A politikus kiemelte,

 egyértelmű, hogy a pályázatok nyertesei azon az alapon fognak kikerülni, hogy ők egymással miben állapodnak meg, és amíg nincs meg a végső megállapodás, simán megteszik, hogy eltolják a pályázati határidőt hetekkel. Hogy ez egyébként a város működése szempontjából mit jelent, az őket egyáltalán nem zavarja. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.