Több száz babát köszöntöttek

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete megtartotta hagyományos eseményét.

2024. 09. 09. 9:24
baba4
Újszülöttek Fotó: Németh András Péter
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Akárcsak az első, úgy egy sokadik gyermek is az újdonság varázsát hozza a család életébe – fogalmazott Herbert Gábor a Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE) hagyományos Babaköszöntő eseményén, ahol azokat a családokat és gyermekeiket köszöntik, amelyek az előző évben igent mondtak egy-egy újabb életre. A szervezet elnöke azt mondta:

ebből a varászból nem csupán a szülőknek, hanem a testvéreknek, a nagyszülőknek és más rokonoknak is kijut.

– Így az ő nevükben is hálásak vagyunk azoknak a szülőknek, akik mertek igent mondani egy újabb élet érkezésére, sokak életébe hozva ezzel tartós boldogságot – hangsúlyozta.

A NOE arról tájékoztatta a Magyar Nemzetet, hogy

tavaly több mint négyszáz újszülöttel gyarapodott az egyesület.

Idén, az immár nyolcadik alkalommal megrendezett ünnepség 73 egyesületi baba és családjaik részvételével zajlott. A nagycsaládosok idén is zenés, táncos programokkal, kézműves foglalkozásokkal és sok-sok gyermekmosollyal ünnepelték az élet kezdetét.

A Nagycsaládosok Országos Egyesületének alapszabályban rögzített célja az élet és az anyaság tiszteletére nevelés, a házasságért és a jövő generációért érzett felelősség erősítése.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Németh András Péter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.