Baj van! Vérre van szüksége a világhírű magyar mentőcsoport vezetőjének

Így tud segíteni Lehoczki Lászlónak.

Forrás: BOON2024. 10. 13. 20:42
Binda Nikolett, Lehoczki László és Hope az elnöki különgépen Törökország felé (Forrás: Lehoczki László Official/Facebook)
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Eddig ő mentett életeket, ezúttal neki kértek segítséget. Amint arról a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei hírportál beszámolt, a Spider Mentőcsoport vezetőjének felesége pénteken tett közzé felhívást, melyben irányított véradásra kérte Lehoczki László követőit. Vasárnap délelőtt biztató hírekről számolt be. Lehoczki Beatrix vasárnap a Spider Mentőcsoport vezetőjének hivatalos oldalán keresztül tájékoztatást adott arról, hogy Lehoczki László állapota javuló tendenciát mutat:

A Központi Vérellátó megelőlegezte Lacinak a vért, így már a tegnapi napon elkezdődött robolálása. Ma reggel hívott a Debreceni Klinika főorvosnője, hogy a labor értékei elkezdtek a normális értékek felé haladni, azaz elkezdett folyamatosan javulni az állapota. Nem lehetünk eléggé hálásak azoknak, akik elmennek vért adni Lacinak, hiszen még szükség van rá, és nagyon hálásak vagyunk a Debreceni Klinika összes orvosának és dolgozójának a fantasztikus ellátásért és gondoskodásért!

 – olvasható a feleség üzenete. Az irányított véradásra azonban továbbra is szükség van. Vért adni bárki tud, aki egészségesnek érzi magát, elmúlt 18 éves, de még nem töltötte be a 65. életévét, valamint a testsúlya meghaladja az ötven kilót. Első véradók esetében a felső korhatár hatvan év. A véradáshoz személyi igazolvány és tajkártya szükséges. Bármilyen vércsoport megfelelő, hiszen azt becserélik a megfelelőre.

Az irányított véradáshoz szükséges adatok:

Lehoczki-Spider László

Szül.: 1958. 08. 16.

taj: 104 901 988

Ellátó intézmény: Debreceni Egyetem Klinikai Központ Belgyógyászati Klinika C Épület

Vércsoport: 0 Rh-negatív

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.