Élet és halál között lebeg az ismert színésznő, aki a kisfiával súlyos autóbalesetet szenvedett

Csonka András a közösségi oldalán sürget összefogást, a színésznőnek ugyanis vérre van szüksége. A Jóban Rosszban színésznőjének jelenleg is válságos az állapota.

2024. 10. 01. 21:47
Sallai Nóra, a Jóban Rosszban színésznője szenvedett súlyos autóbalesetet az ötéves kisfiával (Fotó: TV2)
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nemcsak a Jóban Rosszban rajongóit, hanem az egész országot megrázta a hír, amely szerint a TV2 egykori napi sorozatának egyik szereplője Alsónémediben súlyos autóbalesetet szenvedett. Az ötéves kisfia is vele volt.

Sallai Nóra autója felborult, ő és kisfia pedig az autó roncsai alá szorultak.
Forrás: Hot! magazin

Az eddigi hírek szerint a 44 éves színésznő és ötéves gyermeke egy családi látogatásról tartott hazafelé, mikor megtörtént a szörnyűség. A szürke Opelben utazó színésznő egy mellékutcáról kanyarodott ki Alsónémediben a Haraszti útra, amelyen épp akkor, hatalmas sebességgel száguldott egy BMW. A BMW sofőrje hiába próbálta elrántani a kormányt, az ütközést nem tudta elkerülni. Az óriási erejű becsapódást követően az Opel felborult, a színésznő és a kisfia a roncsba szorult. Korábbi információk szerint a BMW-ben állítólag csak egy 18 és egy 21 éves fiatal utazott, ők maguk szálltak ki a kocsiból, de a kiérkező mentők kórházba vitték őket, csakúgy, mint a súlyos állapotban lévő színésznőt és kisfiát. 

A kisfiút újra is kellett éleszteni, mindkettejük állapota válságos.

A közösségi oldalon először Bogdányi Titanilla kért arra mindenkit, hogy imádkozzanak a kolléganőjéért, ám a színésznő nevét nem árulta el – írta a Bors.

 

Azóta kiderült: Sallai Nóra balesetében a másik autóban nyolcan ültek

„Nyolcan ültek a balesetet okozó autóban,

az ütközés utáni pillanatokban öten azonnal elszaladtak, később még egy utas elhagyta a helyszínt, ketten azonban sérüléseik miatt nem tudtak elmenekülni.

Az autót vezető 18 éves fiú agyrázkódást szenvedett, a mellette ülő szintén fiatal férfinak nyílt combtörése lett, mindketten a Baleseti Intézetben fekszenek” – nyilatkozta a Life.hu-nak Mátai Nóra, a 15 éves szemtanú, aki elsőként segített a színésznőn és riasztotta a mentőket.

Egy 15 éves lány – aki a közeli játszótéren beszélgetett éppen, amikor az ütközés történt – volt az első szemtanú és azonnal odarohant a roncshoz. „Először a kisfiút néztem meg, aki fejjel lefelé lógott az autóban. A kisfiúnak szerintem akkor már nem volt pulzusa. (...) A nőnek láttam, hogy ömlik a fejéből a vér” – mondta az alsónémedi lány, aki kihívta a mentőket. Elmondása szerint a kisfiút többször újra kellett éleszteni a helyszínen.

 

Jóban Rosszban: Csonka András elárulta,  Sallai Nóra színésznő szenvedett súlyos autóbalesetet

Csonka András hétfő délután a Facebookon tett ki egy közleményt, amelyben elárulta: Sallai Nóra az a 44 éves színésznő, akit súlyos baleset ért a kisfiával együtt, és akinek most segítségre lenne szüksége.

– Sajnálattal értesítünk Benneteket, hogy Sallai Nóra színésznőt súlyos autóbaleset érte, állapota válságos, és sürgős véradási segítségre van szüksége. Kérjük, hogy aki teheti, vegyen részt irányított véradásban, és segítsen Nórának. A leggyorsabb lehetőség erre adódik október 2-án, szerdán a Westend Bevásárlóközpontban (a Hervis mellett) 12-18 óra között is lehetőség van véradásra. Amennyiben ez az időpont nem megfelelő, október 3-án ismét várják az önkéntes véradókat a Duna Plázában a Posta mellett. Az irányított véradás során az alábbi adatokat kell megadni:

Kéméndi Sallai Nóra részére

TAJ-szám: 086 162 010

A véradás Nóra számára életmentő lehet, ezért hálásan köszönjük mindenki segítségét és támogatását vércsoporttól függetlenül – írta Csonka András a Facebook-oldalán.

Drámai felvétel a balesetről

A TV2 Tények egy videót is közölt a Jóban Rosszban színésznőjének balesetéről, amelyet egy autós fedélzeti kamerája vett fel.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.