Hacsak teheti, Szegedre jön Sulyok Tamás

Szeret Szegedre járni, és jön is, amint teheti a köztársasági elnök.

2024. 10. 03. 22:15
Misén vett részt Sulyok Tamás. Fotó: Karnok Csaba Fotó: Karnok Csaba
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ismét szegedre látogatott Magyarország köztársasági elnöke. Sulyok Tamás csütörtökön este a Tranzitus-szertartáson és az Assisi Szent Ferenc halálának évfordulója alkalmából megrendezendő ünnepi szentmisén vett részt az alsóvárosi Ferences templomban.

Sulyok Tamással a mise után készítettünk rövid interjút. A köztársasági elnök elmondta, hogy nagyon szereti Szegedet, negyven év köti a városhoz. Ha csak teheti, hazalátogat, és ezt az időt a családdal és a barátokkal tölti.

Fotó: Karnok Csaba

Elárulta azt is, hogy ilyenkor gyakran sétál a belvárosban. Kedvenc helyei között a Kárász utcát és a Dóm teret említette, de hozzátette, hogy tulajdonképpen felsorolhatná a város minden egye részét.

Sulyok Tamás most néhány napig Szegeden marad.

A köztársasági elnök júniusban is járt Szegeden. Akkor magánlátogatásra érkezett a szegedi gyermekonkológiára feleségével, Nagy Zsuzsannával, és ajándékokkal halmozták el az osztály betegeit és dolgozóit.

Fotó: Karnok Csaba


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.