Halálos baleset történt Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében

A tragikus baleset pénteken kora délután történt.

Forrás: BOON2024. 10. 11. 20:28
MTI/Donka Ferenc
Halálos baleset Szeghalomnál Fotó: Donka Ferenc
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pénteken 14 óra előtt néhány perccel fának csapódott egy személyautó a 25113-as út 2-es és 3-as kilométere közötti szakaszon, Tardnál. A Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei hírportál szerint, a baleset következtében két ember beszorult az autóba, őket a mezőkövesdi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki.

Forrás: BOON

Egy 30 éves mezőkövesdi férfi vezette a személygépkocsit a 3-as számú főút irányába. Az autó eddig tisztázatlan okokból fának csapódott. A baleset következtében a sofőr és egy 54 éves tardi nő a helyszínen életét vesztette. 

A jobb első ülésen utazó 14 éves mezőkövesdi lányt súlyos, életveszélyes sérülésekkel mentőhelikopterrel szállították a miskolci vármegyei kórházba

 – tájékoztatta a BOON-t Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.