Havi ötmillió ide vagy oda, a Tisza Párt képviselőjén kifognak a kényelmetlen székek

A Tisza Párt képviselője a közösségi oldalán kezdett panaszkodni.

Forrás: Facebook2024. 10. 26. 16:21
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gerzsenyi Gabriella a közösségi oldalán követői segítségét kérte abban, hogy miként kerülje el a nap végi hátfájást az EP-képviselői kötelességének ellátása folyamán. A Tisza Párt képviselője – aki az üldögélésért egyébként havonta ötmillió forintot tehet zsebre – a bejegyzésében hosszasan panaszkodott a kényelmetlen székekről.

Azt írta: „Az Európai Parlament legtöbb termében, így a strasbourgi plenáris teremben is igen kényelmetlenek a székek. Hatalmas, robosztus 'fotelek', amelyek azonban egyáltalán nem követik a test vonalát. Hiába hatalmas az épület, nagyok a távolságok, és naponta akár 10-12 ezer lépés is összejön, a végén valahogy mindig úgy érzem, egyfolytában ültem” – olvasható a bejegyzésben, amelyben összegezve hát-, nyak- és vállfájásra is panaszkodott a képviselő.

Nemrég a rezsicsökkentést támadta

Gerzsenyi Gabriella korábban azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy Brüsszelben ment neki a rezsicsökkentésnek. A Tisza Párt egyik európai parlamenti képviselője így fogalmazott: „Hogyan tervezik a rezsicsökkentés által kivéreztetett szolgáltatók feltőkésítését?”

Az esettel kapcsolatban Menczer Tamás is megszólalt:

– Magyar Péter embere nem akar rezsicsökkentést, nem akarja megvédeni az embereket, nem a magyar emberek oldalára állt – mutatott rá a Fidesz kommunikációs igazgatója. Hozzátette: eközben Magyar Péter tagadja a nyilvánvalót, azt állítja, hogy ők nem támadják a rezsicsökkentést.

Borítókép: Gerzsenyi Gabriella (Fotó: MTI/Purger Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.