Horrorbaleset: az unokáival rohant fának egy nagymama

A nyugdíjast és két unokáját kórházba kellett szállítani. A szörnyű baleset az 53-as főúton történt, ami a helyiek szerint sok helyen igencsak balesetveszélyes.

Forrás: METROPOL2024. 10. 24. 21:47
A baleset Kisszállásnál, az 53-as főúton történt, a kisebbik unokát mentőhelikopter vitte el a helyszínről (Fotó: Pozsgai Ákos/BEOL)
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A borzasztó baleset az 53-as főúton történt, Kisszállás térségében: egy régi típusú Opel Corsa ugyanis egyik pillanatról a másikra letért az útról, lesodródott, majd egyenesen egy fának csapódott. 

A Corsa eleje szinte a felismerhetetlenségig összeroncsolódott, teljesen összetört, értesülések szerint pedig a sofőr be is szorult az autóba. Úgy tudni, hogy a járműben egy 68 éves asszony és a két unokája utaztak: a nagymama, illetve a 7 éves és a tízéves unokája is súlyosan megsérült. A nagyszülőt a tűzoltóknak kellett kiemelniük az autóból.

Fának ütközött egy személyautó szerda délelőtt az 53-as főút Kiskunhalas és Tompa közötti szakaszán, Kisszállás térségében. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók pedálvágó segítségével egy embert kiszabadítottak és a mentőkkel közösen kiemeltek a járműből

közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A helyszínre a rendőrökön és a tűzoltókon kívül a mentősök is kiérkeztek, mi több, az útra mentőhelikopter is leszállt.

 

Mentőhelikopter vitte el a kisunokát

A kisebbik unoka ugyanis olyan súlyosan megsérült, hogy őt végül légi úton kellett kórházba szállítani, míg a nagyszülőt és az idősebb gyermeket súlyos sérülésekkel, mentőautóval szállították kórházba. Egyelőre nem tudni pontosan, hogy a nagymama miért és hogyan sodródott le az útról. A helyi lakosokat nagyon megrázták a történtek, ugyanis, mint elmondták, ez az útszakasz szerintük roppant veszélyes, több helyen is.

Borítókép: A baleset Kisszállásnál, az 53-as főúton történt (Fotó: Pozsgai Ákos/BEOL)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.