Hova lett a lendület Magyar Péter hétvégi tüntetéséről?

A Patrióta legújabb YouTube-videójában a Tisza Párt demonstrációját elemzik.

2024. 10. 07. 16:11
MAGYAR Péter
A Tisza Párt tüntetése a közmédia épülete előtt Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyar Péternek az MTVA épülete előtt tartott, százezresre ígért tüntetése végül alig érte el a pár ezer főt. A korábbi baloldalra emlékeztető, kiöregedett felszólalók nem sok újdonságot tudtak mondani, állításaik szinte már minden kormányellenes tüntetésen elhangzanak – idézte fel Gerhardt Máté a Patrióta legújabb YouTube-videójában, amelyben a Tisza Párt legutóbbi demonstrációját elemzik.

A tüntetésen a teljes Tisza-gárda felsorakozott Nagy Ervin, Tarr Zoltán, Márki-Zay Péter, a Jól van ez így YouTube-csatorna készítői, Hadházy Ákos és természetesen maga Magyar Péter, és Nagy Bandó Andrást is meghívták. Ugyanakkor Nagy Ervin felszólalásáról még a HVG is azt írta, hogy csak ordít a színpadon.

Azok a lapok (Telex, 444, 24.hu), amelyek korábban hatalmas hype-ot tettek Magyar mögé, egyik percről a másikra még a címlapjaikról is eltüntették a tüntetést és a politikust is. A Partizánban – igaz, csak óvatosan – de már elkezdték kritizálni a tüntetést, mert a tömeg szellős volt, a beszédek közben sokan inkább már hazafelé vették az irányt. 

Annak ellenére, hogy Magyar Péter azért tüntetett, mert nem hívják meg a közmédiába, az MTVA közleményében pontosan lehet látni, hogy többször hívták őt is vagy a párttársait, de egyikőjük sem ment be a stúdióba. Miközben azért háborogtak a színpadon, mert állítólag nem tudósít a közmédia a tüntetésről, Fekete-Győr András és maga Magyar Péter is többször alpári módon támadta a köztévé riporterét, aki éppen a tüntetésről tudósított.  

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.