Kezd családi vállalkozásba átmenni a Tisza Párt, Magyar Péter öccse kérdezgette az embereket a kudarcos tüntetésen

Úgy tűnik, szintet lépett a Tisza Párt saját propagandája.

Forrás: Mandiner, HírTV2024. 10. 07. 14:02
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyar Márton, a Tisza Pártot vezető Magyar Péter öccse Kontroll Média Szolgáltató Kft. néven új céget alapított, majd szinte azonnal aktívvá is vált a YouTube-on – hívta fel a figyelmet a Mandiner cikke alapján a Hír TV. A csatorna oldalára felkerült egy olyan videó is, amelyen Magyar Márton a tüntetőket interjúvolja a közmédia elleni szombati tüntetésen.

Mint arról a Magyar Nemzet is beszámolt, a nagy várakozásokkal ellentétben alig pár ezer ember jelent meg Magyar Péter szombati tüntetésén. A helyszíni felvételek alapján a résztvevők száma háromezerre volt becsülhető. Bár előzetesen a Tisza Párt vezére százezres tömegről beszélt (az eseményen felszólaló Hadházy Ákos szerint is nagyjából ennyi emberre van szükség ahhoz, hogy elérjenek valamit), úgy tűnt, elfogyott a lendület. 

Ez annak fényében sem meglepő, hogy Magyar Péterékről továbbra sem derült ki, hogy mit gondolnak a világ dolgairól, politikai üzeneteikben változás nincs, és a Fővárosi Közgyűlésben az is kiderült, a napi politikában sem boldogulnak a tiszás politikusok.  

 

 

Borítókép: Magyar Márton (Forrás: YouTube)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.