Legendás gitárossal kezdi újra a Beatrice + videó

Megkezdődtek az előkészületek a zenekar újjászületésére.

2024. 10. 17. 16:04
Forrás: FACEBOOK
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elhagyta a Beatrice együttest Laczik Fecó basszusgitáros, aki csaknem harminc évet játszott együtt Nagy Feró frontemberrel. Nem sokkal később a gitáros, énekes, szintetizátoros Tari Botond is bejelentette, hogy kilép a formációból, ahol 12 évet töltött.

Nagy Feró a közösségi oldalán jelentette be, hogy megkezdődtek az előkészületek a Beatrice újjászületésére.

Nagy Feró és Csillag Endre (Csuka) hamarosan megjelenő vadonatúj lemeze tökéletesen megmutatja majd azt az utat, amit ez után is töretlenül szeretnénk folytatni

– közölték a zenekar közösségi oldalán.

Az új formáció novemberben debütál a Petőfi rádióban, ahonnan új dalokkal jelentkeznek.

Nagyon sokan izgulnak, hogy mi lesz a Beatricével. Gyerekek, a Beatricének a Lugosi Laci óta nem volt ilyen jó gitárosa! Figyeljetek már oda!

– mondta Nagy Feró azzal kapcsolatban, hogy Csillag Endre lett a zenekar új gitárosa.

Az új tag a hazai rockzene meghatározó alakja. Az egyik legfontosabb korszakában játszott az Eddában, és olyan dalok fűződnek a nevéhez, mint a Gyere, őrült! vagy az Éjjel érkezem. Megfordult a Kormoránban és a Bikiniben, a Kalapácsban és a Hardban is, és Mirkovics Gáborral létrehozta a Zártosztály formációt.

Borítókép: Nagy Feró és Csillag Endre (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.