Most, hogy megjött az ősz, a semmiből fog lecsapni ránk a nyár

A hétvége programja: köd, fátyolfelhők, nyár.

Forrás: Időkép2024. 10. 25. 17:08
Couple,In,Love,Are,Walking,Outdoor,And,Enjoying,The,Autumn,séta,ősz,időjárás
illusztráció Fotó: Shutterstock
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Meleg légtömeg érkezik Magyarországra a hétvégén dél felől, a napos délutánokon sokfelé meghaladjuk a 20 fokot – írja az Időkép, ami alapvetően nem mozgat meg sok vizet, aztán szó szerint az alábbi sor következik a cikkben:

„Hétvége=vénasszonyok nyara”, 

ami azért már eléri a hírszerkesztő ingerküszöbét a péntek délutáni forgalmat szemlélve. Mindezt arra alapozzák, hogy bár szombaton és vasárnap is többfelé párás, ködös lesz a reggel, azt követően a napsütésé lesz a főszerep, amit csak egy-egy fátyolfelhő szűrhet meg időnként. A lényeg viszont itt jön: 

délutánonként sokfelé elérjük, meghaladjuk a 20 fokot, vasárnap a melegebb dunántúli tájakon 24 fokot mutathatnak a hőmérők.

 Így tehát, ha a portálnak igaza van, visszatérhet egy napra az őszi Magyarországra a nyár. Aztán vagy visszatér, vagy nem, ahogy az már csak úgy lenni szokott a szeszélyes őszökön.  

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.