Visszatér a képernyőre a legendás Kudlik Juli és nem akármiről fog beszélni

Részletek a cikkben.

Forrás: Médiaklikk2024. 10. 01. 16:24
Kudlik Júlia
Kudlik Júlia Fotó: Mohai Balázs
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Október 2-án ismét képernyőre kerül a Magyar Televízió örökös tagja, Kudlik Júlia. A Sára–Csoóri-életműdíjas televíziós műsorvezető, hírolvasó a Duna vallási műsora, az Agapé következő adásának egyik vendége lesz – adta hírül a Médiaklikk

Az idősek világnapja alkalmából készült Agapé adásában a legendás műsorvezető beszélt az élet szeretetéről, a lélek fiatalságának megőrzéséről, és az időskorra való felkészülésről is. Meghitt beszélgetésben fejti ki életfilozófiáját és azokat a Bibliából ismert üzeneteket, amelyek szerinte kulcsfontosságúak az öregedéshez való pozitív hozzáállás megteremtésében.

A műsor másik három vendége Iván Imre mentálhigiénés szakember, baptista lelkész, Nagy Károly katolikus pap, valamint Révay Edit szociológus, szerzetesnővér lesz, a műsort vezeti Vágvölgyi Gergely. Az Agapét szerdánként 21.50-kor követhetik a nézők a Dunán.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.