A Kétfarkú Kutya Párt gyomorforgató akciója

Humor és ízlés nélkül!

2019. 02. 18. 17:35
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orbán Viktor évértékelőjében egy korszakalkotó 7 pontos családvédelmi akciótervet hirdetett meg. Az ellenzék számos méltánytalan bírálatot fogalmazott meg a jóléti program elemeivel kapcsolatban.

Nem is vártunk mást, hiszen két világnézet áll egymással szemben.

Az ellenzék egy globalista, nemzetközivé váló világ híve, amelyben a létező súlyos demográfiai problémákra a migrációt tartja megfelelő válasznak, míg a kormány nemzeti álláspontot képvisel, nemzetben gondolkodik és a demográfiai krízist több magyar gyermekek születésének kívánja orvosolni.

A Kétfarkú Kutya Párt azonban túllépett egy bizonyos határt, ami már több, mint a kormány politikájának kritikája. Polgárpukkasztó stílusáról elhíresült alakulat a következő kiadvánnyal válaszolt a kormány családvédelmi tervére:

Az ellenzék szerint mindössze egy internetes gegről van csak szó. Kocsis Máté pedig úgy fogalmazott, hogy a kutyapárt tud vicces is lenni, de ez már nem vicces, ez ízléstelen bunkóság.

Azt ne felejtsük el, hogy ez a párt, mivel a tavalyi választáson elérte az egy százalékot költségvetési támogatásban részesül, azaz az adófizetők pénzéből kampányol ilyen útszéli stílusban.

Az egykori republikánus elnök, Ronald Reagan szavai jutnak az eszembe a viccpárt gusztustalan akciójáról, amikor is azt mondta az abortuszt propagáló liberálisoknak, hogy

“Észrevettem, hogy akik a leglelkesebb hívei az abortusznak, már mind megszülettek valahogy.”

Igen, akár milyen furcsa, Kétfarkúékat is anya szülte, csak azóta durván félrecsúszott náluk valami.

Eddig és ne tovább!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.