Az MSZP erkölcsi mélyrepülése megállíthatatlan

Gyalázatos eszmefuttatás Harangozótól.

Juhász Attila
2019. 03. 13. 16:27
HARANGOZ Tams
Harangozó Tamás szavai jogi aggályokat is felvetnek a szakértő szerint Fotó: MTI/Soós Lajos
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az MSZP egyik prominense, Harangozó Tamás frakcióvezető-helyettes az ATV hétfő esti műsorában követte el az alábbi, könnyen értelmezhető, de indulatok nélkül nehezen minősíthető szavakat: „Van az a fideszes szavazó, akinek ha Orbán Viktor bemegy a lakásába, az orra előtt kirámolja a hűtőt, és kiviszi a lakásból a tévét, meg mindent, akkor is kezet csókol neki, és megköszöni, hogy egyáltalán a fényes tekintetét rá sütötte egy pillanatra.”

Kell ennél a pökhendi, a konzervatív választókat lenéző, becsmérlő mondatnál ékesebb bizonyíték arra, hogy az egykor több mint 2 millió választópolgár támogatását bíró Magyar Szocialista Párt miért is jutott odáig, hogy listavezetőt kölcsönözzön egy mikropárttól, miközben a biztos szavazó pártválasztók körében ma már éppen, hogy csak eléri a 10 százalékot?

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.