Bejelentkezett miniszterelnök-jelöltnek Márki-Zay Péter

A hódmezővásárhelyi polgármester azt mondta: esélyes jelöltnek tartja Karácsonyt is, de ő is beszáll a versenybe.

Forrás: HÍR TV2020. 07. 01. 16:24
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester az ATV-ben azt mondta: esélyes jelöltnek tartja Karácsony Gergelyt is, de ő is beszáll a versenybe.

Pár napja Vona Gábor, a Jobbik egykori elnöke a Magyar Nemzetnek beszélt arról, hogy a Karácsony Gergelyt tartja a legalkalmasabb kormányfő-jelöltnek.

Erre válaszul a főpolgármestert támogató MSZP bejelentette: már nyáron megkezdenék az egyeztetéseket az ellenzéki pártokkal.

Karácsony hallgat a miniszterelnök-jelöltségről

A Hír TV Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelöltségére vonatkozó kérdései elől biztonsági embere mögé bújt Karácsony Gergely, aki bojkottra való hivatkozással nem volt hajlandó kommentálni a Hír TV híradójának a hírt.

A jelenlegi főpolgármestert egyébként Vona Gábor mellett Márki-Zay is alkalmas miniszterelnök-jelöltnek tartja.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.