George Clooney Orbán Viktort emlegette

A liberális színész példaként említette a magyar miniszterelnököt a világot fertőző gyűlöletre.

Magyar Nemzet
2020. 11. 22. 9:22
CLOONEY, George
Helsinki, 2019. október 11. George Clooney Oscar-díjas amerikai színész, rendezõ, producer és forgatókönyvíró, emberjogi aktivista pódiumbeszélgetésen vesz részt az évente rendezett Északi Üzleti Fórumon (Nordic Business Forum) Helsinkiben 2019. október 10-én. MTI/EPA/COMPIC/Kimmo Brandt Fotó: Kimmo Brandt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

George Clooney éppen új filmjével, a Midnight Sky című alkotással kapcsolatban nyilatkozott a GQ magazinnak adott interjúban, amikor a közismerten liberális színész elkezdett orbánozni. Szerinte a világban levő düh és gyűlölet olyan embereknek köszönhető, mint Bolsonaro és Orbán Viktor.

– A filmet egy veszteségről való elmélkedésnek szántam. A forgatás közben még nem volt világjárvány, de voltak más dolgok: az a rengeteg harag és gyűlölet, amit megtapasztalunk a világban. Ott van Bolsonaro Brazíliában vagy Orbán Magyarországon, nézzen körbe, rengeteg düh és gyűlölet – mondta az interjúban Clooney, hozzátéve, hogy filmje 2049-ben játszódik, és ha ilyen a világ jelenleg, akkor a filmjében látottak megvalósulhatnak, mert ez a düh végigfertőzi a világot.

A színész és neje korábban is politikai akcióikról voltak híresek, kampányoltak például a fegyvertartás szigorításáért, de a bevándorlás mellett is kiálltak – vélhetően ezért is szúrja a szemüket a magyar miniszterelnök politikája.

Az idézett rész a 30. perctől hallható:

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.