Gyurcsány írja, de Soros a közös lista megrendelője

A tőzsdespekuláns az Európai Unió vezetői mellett a magyar baloldalnak is kijelölte az irányt.

Munkatársunktól
2020. 11. 21. 14:33
SOROS, György
Soros György egyértelműen a felső határ nélküli bevándorlást segíti elő Fotó: MTI/EPA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Soros György ismét nyilvánvalóvá tette, hogy szerinte fel kell lépni Magyarország ellen. Az Európai Unió vezetői mellett a magyar baloldalnak is kijelölte az irányt: először bátornak nevezte a hazai álhírgyártókat, majd hitet tett a közös baloldali lista mellett – jelentette ki videóüzenetében Nacsa Lőrinc. A kereszténydemokrata országgyűlési képviselő közölte: készül tehát a Soros-lista, amelyet Gyurcsány Ferenc, a baloldal vezére ír, ám Soros György a megrendelője. – A DK-tól kezdve az MSZP-n, a Jobbikon, az LMP-n és a Momentumon át Karácsony Gergely pártjáig mind fel fognak rá iratkozni. A bevándorlás támogatása köti őket össze, ahogy Soros György is azért támadja Magyarországot, mert a magyarok nemet mondtak a bevándorlásra – fejtette ki Nacsa Lőrinc.

[embed]https://www.facebook.com/NacsaLorinc/posts/1989870297821596[/embed]

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.