Jakab Péter oktatóvideót kapott a fideszes képviselőtől

Nagy visszhangot váltott ki, amikor a Jobbik elnöke egy munkagép vezetőjével került heves vitába, miközben az a munkáját végezte.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2021. 07. 10. 12:42
null
A gépkezelő szerint Jakab Péternek inteligensebben kellett volna reagálnia Forrás: FACEBOOK
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gelencsér Attila, a Fidesz országgyűlési képviselője a közösségi oldalára feltöltött videóban üzente meg Jakab Péternek: mi a célszerű magatartás, amikor egy munkagép kerül az ember útjába.

A megrendezett felvétel tanúsága szerint a fideszes képviselő a zselici polgármester társaságában számol be a helyi kerékpárút fejlesztésének a fontosságáról, amikor feltűnik a háttérben egy tolató munkagép.

– Hoppá! Polgármester úr, útban vagyunk!

– reagált a jármű tolatására a képviselő, majd elnézést kért a gépvezetőtől, amiért útban voltak.

Amint arról korábban lapunk is beszámolt, Jakab Péter, aki a Jobbik jelöltjeként indul a baloldali összefogás miniszterelnök-jelölti előválasztásán, összetűzésbe keveredett egy markolót vezető dolgozóval, miközben párttársával, Steinmetz Ádámmal videót forgattak a fonyódligeti Erzsébet-táborban.

A vita azért alakult ki a dolgozó és a jobbikos politikusok, illetve Jakab Péter asszisztense között, mert előbbi a munkáját akarta elvégezni, de a pártelnök útjában állt a munkagépnek.

„Te normális vagy? Nekem tolatod az autót?” – kérte számon Jakab Péter asszisztense a markolót vezető dolgozót. Ezután a pártelnök ment oda a sofőrhöz, majd megkérdezte tőle: „El lehet engem ütni, vagy van valami probléma, hogy itt állunk?”

„És akkor azt gondolja, hogy ha a s…ggembe tolja ezt a gépet, akkor jobb lesz?”

– ismétli a politikus többször is ingerülten.

A Jobbik elnöke akkor azt írta az eset kapcsán: megteszik a jogi lépéseket, küldhetnek rájuk bárkit és bármit, lebontják az Orbán-rendszert.

A politikus által feltöltött videó hirtelen ért véget a dolgozóval folytatott heves vita közben, azonban Jakab Péter és stábja hiába próbálta eltitkolni a vágatlan videót, ma már megtekinthető a veszekedés második fele is, amin látható, hogy a politikus a továbbiakban miként viselkedik a gépkezelővel.

https://www.facebook.com/watch/?v=835035190550927

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.