Kérjenek bocsánatot, akik diktatúrát kiáltottak!

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője közleményben reagált az ellenzéki pártok nyilatkozataira.

Forrás: MTI - OS2020. 05. 26. 15:43
null
20200226 Budapest fotó: Havran Zoltán HZ Magyar Nemzet Riport Kocsis Máté Magyar országgyűlési képviselővel. Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kormány ma benyújtja az Országgyűlésnek a rendkívüli jogrend visszavonásáról szóló törvényjavaslatot.

Szégyelljék magukat azok, akik diktatúrát kiáltottak! Gyurcsány Ferenctől Szabó Tímeán és Tóth Bertalanon keresztül Jakab Péterig bezárólag kérjenek bocsánatot a baloldali politikusok Magyarországtól és a magyar emberektől a világjárvány idején tanúsított viselkedésükért.

Most igazán nagy szükség lett volna az összefogásra, de ők nem támogatták sem a veszélyhelyzet meghosszabbítását, sem a járványügyben meghozott fontos intézkedéseket, és támadták azokat a szakembereket, akik védték az emberek életét, egészségét és biztonságát. A baloldal ismét bebizonyította, hogy a bajban nem lehet rájuk számítani! – jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.