Kiengedték az intenzívről a sérült rendőrt

A Honvéd Kórház jelentette be, hogy a súlyos támadás után a sérült őrmester az osztályon lábadozik tovább.

Magyar Nemzet
2020. 12. 26. 16:47
null
Budapest, 2020. december 24. Rendõrök és mentõsök 2020. december 24-én egy IV. kerületi társasház elõtt, ahol egy rendõr lelõtte a járõrtársa életére törõ férfit. A késes támadó a helyszínen meghalt, a sérült rendõrt kórházba vitték. MTI/Mihádák Zoltán Fotó: Mihádák Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Honvéd Kórház Facebook-oldalán tudatta a jó hírt, miszerint kikerült az intenzív osztályról az a rendőr, akit súlyos szúrt sebekkel vittek kórházba.

Mint arról lapunk is beszámolt, a rendőrségre csütörtök reggel 6 óra 37 perckor több bejelentés érkezett egy hangoskodó férfiről, aki egy IV. kerületi, Kassai utcai társasház lépcsőházában emeletről emeletre rohangált és közben agresszívan ütötte, rugdosta a bejárati ajtókat.

A BRFK IV. kerületi rendőrkapitányságának járőrpárosa 6 óra 43 perckor érkezett a helyszínre. A zavartan viselkedő támadó minden előzmény nélkül késsel többször megszúrta a férfi rendőrt, egy 26 éves őrmestert. A járőr társa, egy 23 éves őrmesternő – társa és saját élete védelme érdekében – használta szolgálati lőfegyverét, több lövést adott le a támadóra, egy 35 éves délegyházi férfira, aki a helyszínen meghalt.

A megszúrt rendőrt életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba, kolléganője fizikailag nem sérült meg, de sokkos állapota miatt megfigyelésre szintén kórházba került.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.