Kihelyezett frakcióülést tart a Fidesz–KDNP

Szerdától péntekig Debrecenben gyűlnek össze a kormánypártok képviselői.

Magyar Nemzet
2021. 06. 07. 15:08
KOCSIS Mt; HENDE Csaba; BALLA Gyrgy; BNA Zoltn
Budapest, 2019. június 24. Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetõje napirend elõtt felszólal az Országgyûlés plenáris ülésén 2019. június 24-én. Mellette Balla György, a második sorban balról Bóna Zoltán, Hende Csaba (k), a Fidesz frakcióvezetõ-helyettesei. MTI/Bruzák Noémi Fotó: Bruzák Noémi
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kihelyezett frakcióülést tartanak a kormánypártok jövő héten Debrecenben – erősítette meg lapunk információját Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője. A kormánypárti politikus tájékoztatása szerint

a szerdán kezdődő tanácskozás legfontosabb témája a gazdaság újraindítása lesz, de a frakciók értékelik majd a járvány elleni védekezést, áttekintik a parlament tavaszi ülésszakán meghozott döntéseket, és felkészülnek az őszi jogalkotási feladatokra is.

Kocsis Máté elmondta, Magyarország a sikeres oltási programnak köszönhetően legyőzte a koronavírus harmadik hullámát, ez pedig számos korlátozás feloldását hozta magával, így vált lehetővé a kihelyezett frakcióülés, amelyen kizárólag védettségi igazolvánnyal lehet részt venni. A Fidesz és a KDNP legutóbb 2020 februárjában tartott kihelyezett frakciószövetségi ülést, akkor Balatonfüreden.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.