Óriási érdeklődés az augusztus 20-i programokon

Rendkívüli események nélkül zajlanak az augusztus 20-ai rendezvények Budapesten, a programokra rekord számú látogatót várnak – közölte Kovács Zoltán államtitkár, az ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs vezetője a Magyar ízek utcájában tartott sajtótájékoztatóján, Budapesten.

Forrás: MTI2019. 08. 20. 16:20
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elmondta, a meleg idő miatt kisebb rosszullétek történtek, de komoly probléma nem merült fel, a rendezvények rendben zajlanak, eddig semmi nem zavarta meg őket.

Hangsúlyozta: rekordlátogatottságra számítanak, a Parlamentet délután 14 óráig több mint ötezren keresték fel, az esti tűzijátékra pedig több százezer embert várnak.

Az államtitkár jelezte: az operatív törzs reggel óta időszakosan ülésezik, a munkát egészen a rendezvények befejezéséig, a helyszínek kiürítéséig végzi.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.