Külügyi államtitkár: A külügyminiszter a szabadságát tölti és közben dolgozik

A külügyminiszter általános munkatempóját még az ellenfelei is elismerik.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2020. 08. 18. 15:49
null
Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A külgazdasági és külügyminiszter a szabadságát tölti és közben dolgozik – közölte Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára keddi Facebook-bejegyzésében.

Fotó: Szijjártó Péter Facebook-oldala

Az államtitkár arra reagálva írta ezt, hogy az MSZP és a DK közölte: Szijjártó Péter közösségi oldalán arról számolt be, hogy dolgozik, miközben valójában Horvátországban nyaralt. Menczer Tamás kiemelte:

a tárcavezető több külügyminiszterrel tárgyalt telefonon, foglalkozott a beruházás-ösztönzési támogatásokkal, vele pedig a nemzetközi sporteseményekre vonatkozó – koronavírus-járvánnyal kapcsolatos – szabályokat dolgozta ki.

„A külügyminiszter általános munkatempóját még az ellenfelei is elismerik, a szabadsága sem telik munka nélkül” – fogalmazott az államtitkár.

Úgy vélte, „a képmutatás csúcsa”, hogy azok, akik folyamatosan a magánélet szentségéről és sérthetetlenségéről beszélnek, leselkednek és fényképeket készítenek egy, a családja körében lévő emberről.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.