Méretes pofont kapott Gyurcsány Ferenc

Egy csapásra atomjaira hullott a teória.

2019. 07. 19. 10:49
null
Forrás: MTI

Egy csapásra atomjaira hullott a teória.

A Gyurcsány vezette DK prominensei végighaknizták az utóbbi heteket, fennhangon hirdetve, hogy Orbán Viktor és a Fidesz tulajdonképpen mekkorát bukott Ursula von der Leyen elnökké választásával. Rendre idecitálták az Európai Bizottság új elnökének korábbi nyilatkozatát, miszerint ő az Európai Egyesült Államokban hisz.

Nos, ez a hamis Gyurcsányista teória egy csapásra hullott atomjaira. Ursula von der Leyen ugyanis a Süddeutsche Zeitungnak adott interjújában egyetlen határozott „tűszúrással” kipukkasztotta a DK újabb hatalmas, rózsaszínű lufiját.

A karrierje elején tett kijelentésről, miszerint Európai Egyesült Államokról álmodik, a politikus azt mondta, hogy ez az álom azóta érettebb és realistább lett. „Az Európai Unióban a sokszínűség egysége uralkodik, és ez nem föderalizmus, és ez a helyes út”.

Ennyi.

Kell még valamit mondanom, Feri?

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.