Nem Orbán mellett, a vírus ellen kell szavazni

A nép elleni bűncselekményre készül az ellenzék.

Franka Tibor
2020. 03. 23. 7:18
null
A háttérben már keresik a 2022-es választási siker receptjét Fotó: Teknős Miklós
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar nép elleni bűncselekmény elkövetésére készülnek azok a parlamenti képviselők, akik már előre deklaráltan, nemmel fognak szavazni a halálos vírus okozta országos vészhelyzet meghosszabbítására. Nem kevesebbet, mint a nemzetet áldoznák fel! Nem kevesebbet kockáztatnak, mint akár járványaknákat dobálni az emberek otthonaira. És mindezt miért? Azért, hogy megakadályozzák a járványhelyzet első számú felelősének, Magyarország miniszterelnökének, Orbán Viktornak további rendkívüli felhatalmazását, a kritikus helyzettel járó sürgős, elengedhetetlen, azaz rendkívüli intézkedések meghozatalára.

Ellentmondásukat az ostobák és kártékonyak szenvedélyével fecskendezik a koronától szorongó közhangulatba azok, akik most az oktalan állattal a vadállatot egyesítették magukban. Semmiképpen Orbán, akkor inkább a járvány! Eddig is iparkodtak mindig és mindenben ellentmondani, de amire most készülnek, az felelőtlen gazemberség, mert ennek az ellentmondásnak a szelleme károkozás és bosszú. Jobban gyűlölik Orbánt és kormányát, mint amennyire saját választóikat szeretik, akiknek még az egészségügyi biztonságát is gyűlöletük és hataloméhségük mögé sorolják.

Annyi eszük sincs, hogy felfogják, attól, hogy a miniszterelnököt alázzák, gyalázzák, attól népszerűsége, hazánkat emelő politikája mikroszemcsényit sem csorbul, viszont az emberek járvány-kitettsége jócskán emelkedik. Hétköznapi helyzetekben a mindig akadékoskodók lehetnek még elmések is, igaz makacsságuk akkor sem menekülhet az ostobaság vádja elől. Viszont az emberélet, nagyságos ellenzéki képviselő hölgyek és urak, az nem játék! Halálos járvánnyal vívni közelharcot a mi bőrünkre, hitvány zsiványság.

Két lábon járó botránykrónikák, akik mások foltjaival szeretnék kendőzni, ha ugyan nem lemosni a magukét, akiknek azért bűzös a szájuk, mert mások szennyének csatornái. Pedig aki csak vájkál, rágalmaz, az hamar bemocskolja magát. Önök ilyenek: bűneikkel szeretnének ismertekké, hatalmasokká válni, ezért mértéktelen elvetemültségben keresik az újat, a magamutogatás következő színpadát.

Mindezt miért? Méltatlanoknak agyafúrtsága, hogy belekötnek nagy és elismert emberekbe, és így kerülőúton igyekeznek szert tenni a maguk ünnepeltetésére, ha már egyenes úton – tehetséggel, tisztességgel – nem juthatnak hozzá.

Önös vakmerők, akik gyakorta nem tisztelnek nemzetet, vallást, tradíciót, és akik úgy akarnak maguknak figyelmet kicsalni, hogy fáklyát dobnak az ország és történelme csodáira. Most ennél is tovább mennek! Járvány-lángba borítanák hazánkat! Mi más következhet abból, ha az ismeretlen halálosztóval szemben idő, akarat és gyors intézkedések hiányában alul maradunk? Mérhetetlen gyűlöletüket a Fidesszel, a kormánnyal, Orbán Viktorral és a keresztény–nemzeti többséggel szemben a vészhelyzet megszavazásának két percére függesszék fel – a magyar emberek érdekében. Ha önös érdekeik lila ködétől célt tévesztettek, akkor megismétlem: Nem Orbán mellett, hanem a vírus ellen kell szavazniuk!

Ellenkező esetben – politikai holdudvarukkal együtt – jóvátehetetlen bűnt követnek el saját gyermekeik, családjuk, környezetük, hazájuk ellen. Fájdalmas kimondani, de lelki monitorom képernyőjén előjön az a könnyeimtől elmosódott felvétel, amelyen olasz katonai teherautók egymást követve, méltósággal haladnak a koronavírus áldozatainak holttesteivel a szabadkapacitású krematóriumok felé.

Ne akarjanak velünk ilyen drága árat fizettetni!

Mélységesen megvetem Önöket.

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson ide: magyarnemzet.hu/poszt-trauma

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.