Az oltottak száma gyorsabban fog nőni, mint ahogy a vírus támad

Az oltottak száma gyorsabban fog nőni, mint ahogy a vírus támad – mondta el közösségi oldalán a miniszterelnök. Mindenkit arra kért, hogy oltassa be magát.

Forrás: Facebook2021. 03. 06. 17:17
null
Új helyzet, új műfaj - jelentkezett be Facebook-oldalán a miniszterelnök Fotó: Képernyőkép Forrás: Orbán Viktor Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Az életünket most két párhuzamos folyamat határozza meg: egyfelől tömegesen oltjuk azokat, akik regisztráltak és a vírus ellen vakcinát kértek, másfelől újult erővel támad a vírus harmadik hulláma – mondta közösségi oldalára feltöltött videóban Orbán Viktor. A miniszterelnök hozzátette: – A célegyenesben vagyunk, most azért kell zárnunk, hogy minél hamarabb nyithassunk.

– Mindenkit arra kérek, regisztráljon, kérje a vakcinát, és akkor a beoltottak száma gyorsabban fog növekedni, mint amilyen erővel a vírus támad

– zárta első videóüzenetét a kormányfő.

 

– Az oltás továbbra is önkéntes, csak azokat tudjuk beoltani, akik regisztrálnak – mondta a következő bejelentkezése alkalmával a miniszterelnök. – Eddig 2,8 millió honfitársunk regisztrált. Mindennap oltunk, ezen a hétvégén is, sőt még húsvétkor is oltani fogunk. Most elérjük az egymilliós beoltotti számot – erősítette meg Orbán Viktor.

– A terv szerint, amiből dolgozunk, 2,5 millió ember lesz beoltva Magyarországon április elejére – tisztázta a kormányfő.

– Május elejére több mint 4,5 millió, és utána a 7-8 milliós számot is elérjük, ha regisztrálnak elegen és kérik a vakcinát.

Kérem, tegyék!

– zárta gondolatait Orbán.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.