Rendőrök nélkül egy tapodtat sem tesz Gyurcsány + videó

Hatalmas rendőri készültség volt Gyurcsány utcafórumán, a Mediaworks stábját is igazoltatták.

Magyar Nemzet
2021. 07. 16. 9:42
null
20210706 Gyöngyös Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke tartott utcafórumot - a Gyöngyszem Áruház előtt - a városban A képen: Gyurcsány Ferenc elnök - Demokratikus Koalíció Fotó: Czímer Tamás CT Heves Megyei Hírlap HMH Fotó: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gyöngyös után, Sárbogárdon is megakadályozta a rendőrség, hogy Gyurcsány Ferenc utcafórumán véleményt nyilváníthassanak az ellentüntetők, sőt a gyurcsányi sajtószabadság jegyében még a Mediaworks stábját is igazoltatták, ezzel akadályozva a munkavégzést.

Az ellentüntetők szerint indokolatlan volt az erőteljes rendőri jelenlét és fellépés a városban. A Mediaworks egyébként Gyurcsány Ferencet a többkulcsos adórendszerről szerette volna megkérdezni, azonban a bukott miniszterelnök ezúttal sem volt hajlandó a sajtó kérdéseire válaszolni.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.