„Sokan vagyunk a józan ész pártján!”

A legtöbb szülő megnyugodott, hogy gyermekvédelmi lépések születtek – mondta el lapunknak a pedofilellenes törvény melletti kiállással tüntető konzervatív civil szervezet, a CitizenGO kampányigazgatója. Schittl Eszter szerint az LMBTQ-érzékenyítő foglalkozások célja egy olyan generáció felnevelése, amely kritika nélkül elfogad és támogat olyan biológiai képtelenségeket, mint hogy eldönthetjük, hogy férfiak vagy nők legyünk. Ha ezt sikerül elhitetni a gyerekekkel, onnantól nincs olyan dolog, amit ne lehetne lenyomni a torkukon – vélekedett.

2021. 06. 25. 6:25
null
Hasonlóan a kormányhoz a CitizenGonak is a legfőbb célja a gyermekek védelme Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A magyar közösségünknek nagy siker a pedofilellenes, gyermekvédelmi törvénycsomag, mivel az elmúlt években több tízezren kértük a benne foglaltak meglépését.

Indítottunk petíciót a pedofilok szigorúbb büntetéséért és a gyermekek LMBTQ-befolyásolástól való védelmének érdekében is

– nyilatkozta lapunknak Schittl Eszter, a konzervatív civil szervezet, a CitizenGO kampányigazgatója. – Most ezzel a profilképkampánnyal fejeztük ki az örömünket, támogatásunkat – utalt a Facebookon elérhető keretekre, amelyeket bárki beállíthat, ezzel jelezve, hogy támogatja a gyermekek védelmét az LMBTQ-propagandával szemben. – Nem ellenkampánynak szántuk, hanem az új jogszabály melletti kiállásnak. Az akciót a törvényről való parlamenti szavazás előtti napon indítottuk el, nagyjából egy időben az LMBTQ-lobbi Kossuth téri tüntetésével.

Meg szerettük volna mutatni azt is, hogy bár hangosabbnak tűnhet a globalista oldal, sokan vagyunk a józan ész pártján; a csendes többség támogatja a gyermekek alapvető védelmét a különböző szexuális és LMBTQ-befolyásolástól

– magyarázta a Magyar Nemzetnek az aktivista.

Félrevezették a gyerekeket

Schittl Eszter szerint az elmúlt években gombamód szaporodtak itthon is a kifejezetten kisgyermekeknek szóló LMBTQ-érzékenyítő foglalkozások, kiadványok, bölcsődéseknek és óvodásoknak szánt, homoszexualitást vagy nemváltást propagáló kötetek. – Idáig nem volt törvényi akadálya annak, hogy a szülők tudta nélkül „érzékenyítsék” a gyerekeket a különböző genderidentitásokra és az emberi természettel szembemenő törekvésekre – hívta fel a figyelmet a kampányigazgató.

– A Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány Yelon szexedukációs oldala például éveken át félrevezethette a gyerekeket olyan hamis üzenetekkel, mint: „bármilyen furcsa, a nemi identitásunk a legkevésbé sem a biológiai nemünkkel áll összefüggésben”.

Mindeközben látjuk, hogy nemzetközi szervezetek és kormányok állnak bele kritika nélkül a gyerekek szexuális agymosásának a támogatásába. Az UNESCO szexuális nevelési tananyaga szerint például az 5–8 éves gyermekeknek képessé kell válniuk a gender- és a biológiai szex leírására, illetve arra, hogy miként különbözhetnek egymástól.

Hasonlóan a kormányhoz, a CitizenGónak is a legfőbb célja a gyermekek védelme
Fotó: Havran Zoltán

– A 9–12 éveseknek már el is kell tudniuk magyarázni, miként fordulhat elő, hogy nem egyezik meg valakinek a biológiai neme a nemi identitásával. Az Egyesült Királyság kormányának honlapján pedig ezt olvashatjuk: „Minden diáknak oktatást kell kapnia a leszbikus, meleg, biszexuális és transzgender kapcsolatokról az iskolai évei alatt” – sorolta a példákat Schittl Eszter. – Ha nem teszünk most preventív lépéseket, ezek a törekvések egy szempillantás alatt itthon is általánossá válhatnak az iskolákban és az óvodákban – tette hozzá.

Kritika nélkül

A civil aktivista kiemelte, hogy az emberi természettel és az alapvető biológiai tényekkel szemben álló genderideológia felülről való terjesztéséhez a védtelen gyerekeket sem szégyellik felhasználni.

– A cél egy olyan generáció felnevelése, amely kritika nélkül elfogad és támogat olyan biológiai képtelenségeket, mint hogy eldönthetjük, hogy férfiak vagy nők legyünk. Ha ezt sikerül elhitetni a gyerekekkel, onnantól nincs olyan dolog, amit ne lehetne lenyomni a torkukon

– vélekedett. Szerinte a legtöbb szülő megnyugodott a gyermekvédelmi lépéseket látva. – A közösségi médiában való eléréseinken látjuk, hogy örültek az emberek, hogy egy közös kampányban kiállva támogathattuk a gyermekek és a szülők jogait – jelentette ki Schittl Eszter, aki arra is felhívta a figyelmet, hogy a gyermekek jólétére ártalmas információk és anyagok elleni védelmének szükségességét az ENSZ gyermekjogi egyezményének 17. cikke is tartalmazza, ahogy „a gyermek mindenekfelett álló érdeke” kifejezést is. – Ezzel szemben most a nyugati jóléti társadalmakban a figyelem a gyerekekről a felnőttekre helyeződik át, nekik is egyes lobbicsoportjaikra – mutatott rá az aktivista. – Ezen hangsúlyeltolódás miatt nem esik szó a magyar gyerekek védelméről, amikor a törvény ellen hangosan tiltakoznak – fejtegette.

Itthon még lehet

A törvénnyel kapcsolatos hisztéria kirobbanása óta nem keresték őket LMBTQ-szervezetek, azonban nem zárkóznak el a vitáktól sem.

– Szerencsés helyzetben vagyunk, mert itthon még el szabad mondani az álláspontunkat, Nyugaton sok helyen már nem számít kulturált véleménynek az anya-apa-gyerekek alkotta család mellett felszólalni; egy ilyen kiállást eleve homofóbnak vagy transzfóbnak bélyegeznek

– tette hozzá a kampányigazgató. Szerinte a gyermekek védelmének és biztonságos, zavartalan fejlődésének biztosítása elsősorban a szülők, másodsorban a társadalom közös feladata. – Az emberi jogok egyetemes nyilatkozatában is az áll, hogy „A szülőket elsőbbségi jog illeti meg a gyermekeiknek adandó nevelés megválasztásában”, az Európai Unió alapjogi chartája 14. cikke szerint pedig a szülőknek joguk van ahhoz, hogy „gyermekeiknek vallási, világnézeti vagy pedagógiai meggyőződésüknek megfelelő nevelést biztosítsanak”. Ebből is látszik, hogy az új gyermekvédelmi törvénycsomag összhangban van az emberi jogokkal, és a most duzzadó mesterségesen gerjesztett tiltakozáshullámnak nincsen valós alapja – jegyezte meg Schittl Eszter.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.