Soroshoz kapcsolható hálózat ügyködik az iskolai LMBT-propaganda terjesztéséért?

Az LMBT-propaganda nyomulása miatt fontos védeni a legsérülékenyebbeket: gyermekeinket és a kiskorúakat.

Forrás: Tűzfalcsoport2020. 10. 09. 9:20
null
Erdélyből, a Felvidékről és a Délvidékről is érkeznek iskolások a programokra Fotó: Kurucz Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Soros György amerikai üzletember alapítványi hálózatának tevékenysége, illetve az ahhoz lazábban kapcsolódó csoportosulások, szervezetek (például az LMBT-propaganda terjesztői) működése kapcsán külön érdemes szólni egy a propagandatevékenység szempontjából valóban sérülékenynek, kiszolgáltatottnak számító társadalmi rétegről, a gyermek- és kiskorúak (18 év alattiak) érintett csoportjairól – írja legújabb bejegyzésében a Tűzfalcsoport.

Az elmúlt időszakban széles körű publicitást kapott, legutóbb a Magyar Nemzet írt róla, hogy az Emberi Jogi Nevelők Hálózata (EJHA) a többek között az LMBT (Leszbikusok, Melegek, Biszexuálisok, Transzneműek, azaz szexuális és nemi kisebbségek) közösségéről szóló, alsó tagozatos iskolásoknak szánt mesekönyvhöz szánt foglalkozásokkal – egy mesekönyvhöz szánt iskolai oktatási tervként – szeretne propagandisztikus „ismeretterjesztést” a magyar kiskorú gyermekek körében. A Meseország mindenkié című mesegyűjtemény 17 meséjéhez készített foglalkozásterveket Botzheim György, Lőrincz Noémi, Sztanka Mónika, az Emberi Jogi Nevelők Hálózatának (EJHA) tagjai. Az EJHA önmeghatározása szerint: „az emberi jogok érvényesüléséért tenni akaró, az oktatás/nevelés területén aktív magánszemélyekből” összeállt szerveződés. A hálózat tevékenysége négy évvel ezelőtt egy Facebook-csoport létrehozásával indult el, a hasonló gondolkodásúak együttműködése és az információáramlás elősegítése érdekében.

A hazai Soros-brigád élcsapatai és az Európa Tanács magyarországi lerakata, az „Európai Ifjúsági Központ” között szoros együttműködés alakult ki az elmúlt években. A diplomácia védelem alá eső területen képzéseket, összejöveteleket és kormánypártiként nehezen címkézhető szeánszokat tartottak augusztusban a Soros-párti álcivilekhívtuk fel a figyelmet még egy 2018-as anyagunkban.

Az oktatási terv ötleteket, javaslatokat foglal magában ahhoz, hogy miként lehet az LMBT-mesekönyvben található történeteket, sztorikat feldolgozni osztályszinten, iskolai keretek között. A kötet írásaiban ismert mesék újraírt változatai szerepelnek olyan hősökkel, akik – a terv készítői szerint – valamely „stigmatizált vagy kisebbségi csoporthoz tartoznak”. A gyűjtemény hősei között megtalálható például a roma Pöttöm Panna, a meleg Hamupipőke, a sárkányölő pincérlány, a háromfülű nyúl, s mélyszegény körülmények közül, bántalmazó családból érkezett és örökbefogadott gyermekhősök.

Az LMBT-propaganda most már őket is támadja
Fotó: MTI/Varga György

Szeptember elején a Tűzfalcsoport megírta: nincs változás: Sorosék a gyerekek körül ólálkodnak Budapesten

A Meseország mindenkié és az oktatási terv részben manipulál is, amikor összemossa a szexuális devianciákat a fogyatékkal élők kihívásaival, illetve azáltal is, hogy például egy vendéglátóipari foglalkozást egy lapra helyez teljesen más jellegű és súlyú problémákkal küzdő társadalmi csoportok élethelyzeteivel. A mesekönyv készítői egyértelműen bizonyos fennálló, alapvető társadalmi normák, erkölcsök megtörésére irányuló káros tevékenységet folytatnak, és nem csak a homoszexuálitás vagy transzneműség propagálásának ügyében. Például akár nemzetbiztonsági kockázatokat is hordozhat a kiskorú magyar gyermekeknek a migránsok „jogaira” történő érzékenyítése. A mesekönyv-kiadványnál még nagyobb problémát jelent természetesen az annak tartalmát magukba integráló oktatási tervek gyakorlati megvalósítása a kiskorúak körében.

A gyermekekre káros hazai propagandában közreműködők között van például a Hintalovon Alapítvány is, amelynek tevékenysége jól idekapcsolható. Az alapítvány programjaiban közvetlenül vesznek részt gyerekek, saját szemléletbeli alapvetésük szerint pedig: „egyetlen gyerek esetében is képviselni és védeni kell a gyerekjogokat”. Ezért dolgozták ki például a YELON programot, amely annak egyik régebbi ismertetése szerint: „egy szexedukációs információs- és segélyszolgáltatás, ráadásul honlapjuk idén elnyerte a társadalmi- és civil szervezetek kategóriában 2017. legjobb honlapjának járó díját”.

A már említett EJHA egy mintegy 600 fős, zárt hálózati Facebook-csoportot is működtet, amely csoport önmeghatározása szerint azért jött létre, hogy az információáramlást és az együttműködést is segítse a hazai „emberi jogi, demokratikus állampolgári és/vagy globális neveléssel foglalkozó szakemberek és szervezetek között” (a Facebookról az EJHA Alapszabályának megismeréséhez már hozzáférést kell kérni).

A teljes cikket IDE KATTINTVA olvashatják.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.