Troll: „Fletó legalább iszik és kígyókról beszél, az is egy feldolgozása a vereségnek”

A Hír TV Troll című műsorában terítéken a főpolgármesteri előválasztás, azaz a roncsderbi. Szó esik a Kálmán Olga ruhájáról, amiben nem jelent meg. Az ellenzéki kampányban célszerűen elköltött milliókról. Tóth Bertalan időutazásáról a 2017-es évbe. A Mozgástér blog fake news gyárlátogatásairól és az örök elégedetlen soros blogokról. Ezen témákat tárta fel a műsor M. Dobos Marianne műsorvezető vezényletével, valamint a stúdióba hívott vendégek – Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője, Szarvas Szilveszter, a Pestisrácok.hu főszerkesztő-helyettese és Pindroch Tamás, a Figyelő főmunkatársa.

Forrás: Hír TV2019. 06. 30. 9:45
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A főpolgármesteri előválasztást néhány szóban Pindroch Tamás, a Figyelő főmunkatársa tökéletesen összefoglalta: „Semmi közjogi következménye nincs, három párt összefogott és csinált egymás között egy roncsderbit. Nagyon sokan elhitték, hogy ez egy valódi választás. A facebookon látom a kommentelőket, hogy úgy fogták föl mintha ennek valamilyen tétje lenne. Semmi köze a demokráciához, három törpepárt – már lehet így fogalmazni az MSZP 6 százalékos eredménye után – csinált egy castingot.”

M. Dobos Marianne hozzáfűzte: „Abban szerintem mindenki egyetért párttól és médiumtól függetlenül, hogy a három alkalmatlan jelölt közül azért Karácsony még mindig a kevésbe legrosszabb, ő legalább politikus volt eddig is.”

Melyre Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezető reflektált: „Gyurcsány írta a facebook oldalára még az eredmény hirdetést megelőzően, mikor még azt hitték, hogy ők nyernek. Kilenc pont volt, úgy a hetedik környékén írta, hogy „és egyébként Karácsony Gergely nagyon jó kampányt csinált és semmi szégyenkeznivalója nincsen”. Olyannyira nincs, hogy kenterbe verte Kálmán Olgát. Olgáról a ruhát azonnal vegyétek le.”

– Nehogy elmenjen az eredményhirdetésre – tette hozzá Pindroch Tamás.

-Itt jön egyből a kérdés, de hova tűnt Kálmán Olga? – reflektált az eseményekre M. Dobos Marianne műsorvezető.

-Nem talált rendes ruhát, hazudoznak össze-vissza, hiszen ez a DK lényege -válaszolt Pindroch Tamás.

-A DK jelöltje Kálmán Olga meghazudtolja DK egykori szóvivőjét, hogy nem is kapott meghívást, de nem a ruháról volt itt szó -folytatta M. Dobos Marianne.

-Tényleg pofátlan hazugság, mi sajtósok is tudtuk, hogy lesz ez az eredményváró. Lesz az eredményhirdetés, Magyar György fogja bejelenteni. Mikor, hány órakor, hol? Ezt mindenki tudta, Kálmán Olga érdekes módon nem -tette hozzá Szarvas Szilveszter.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.