Üres politikai akciókkal van elfoglalva a baloldal

Amíg a baloldal üres politikai akciókkal van elfoglalva, a kormány a védekezéssel és a vakcinabeszerzéssel – reagált a Kormányzati Tájékoztatási Központ a baloldali pártok nyilatkozatára.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI - OS2021. 01. 26. 17:18
SZABÓ Tímea; TÓTH Bertalan; GYURCSÁNY Ferenc; SZÉL Bernadett; KUNHALMI Ágnes; KERESZTES László Lóránt; BANGÓNÉ BORBÉLY Ildikó; JAKAB Péter
A DK alelnöke, Vadai Ágnes ismét a kínai vakcina hatékonyságát megkérdőjelező bejegyzést tett közzé a Facebookon MTI/Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amíg a baloldal már üres politikai akciókkal, kamu videókkal, a védekezés akadályozásával, és a védőoltás elleni hangolással van elfoglalva, a kormány továbbra is a járvány elleni egészségügyi és gazdasági védekezéssel – írta közleményében a Kormányzati Tájékoztatási Központ. – Amíg a baloldal kamuvideókat gyárt, halálkampányt folytat és támadja a védekezésben résztvevőket, addig a magyar orvosok és ápolók jelenleg is több ezer koronavírusos beteget gyógyítanak a kórházakban, a magyar rendőrök és katonák pedig biztosítják a rendet, a védelmi intézkedések betartását és védik Magyarország határait a baloldal által felkarolt migránsoktól – írták a közleményben.

Amíg a baloldal oltás- és vakcina ellenes kampányt folytat, addig a kormány mindent megtesz azért, hogy mielőbb legyen elég vakcina az idős emberek életének védelméhez, a magyar emberek tömeges oltásához és az ország újranyitáshoz

– folytatódott a felsorolás. Amíg a baloldal eddig csak arra volt képes, hogy az általa vezetett településeken sorra emelje a lakosságot és a vállalkozásokat terhelő adókat, addig a kormány a járvány közepette is bővíti a gyermekes családok támogatását, az otthonteremtési támogatásokat, visszaépíti a baloldal által elvett 13. havi nyugdíjat, csökkenti a magyar vállalkozások adóterheit és bértámogatást biztosít számukra – zárta közleményét a Kormányzati Tájékoztatási Központ.

A baloldal kedden közös sajtótájékoztatóján bejelentette, jövő hétre rendkívüli parlamenti ülést hívnának össze, az ehhez szükséges aláírásokat pedig összegyűjtötték, és benyújtották Kövér Lászlónak. A héten korábban már több vizsgálóbizottság felállításáról is nyilatkoztak, a mai tájékoztatásukból kiderült, hogy a Klubrádió frekvenciájának ügyét is külön bizottsággal vizsgáltatná ki a baloldal. Kocsis Máté álságosnak ítélte a baloldali akciózást.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.