időjárás 3°C Mária 2022. december 8.
logo

Öt dekorációs ötlet az adventi időszakra

Forrás: Lakáskultúra
2022.11.23. 09:25
borítókép

Az arany és a fekete elegáns színpárosa tökéletes választás a lakás adventi díszítéséhez is.

Hajtogassunk ajándékpapírból!

Akár egy letisztult tér szigorúságát is oldhatjuk néhány saját kezűleg készített dekorelemmel, például metálfényű kartonból, csomagolópapírból origamiszerűen hajtogatott díszek és kör formák aszimmetrikus kompozíciójával.

Játék a kiegészítőkkel

Lerakón, dohányzóasztalon vagy akár a komódon is teremthetünk ünnepi hangulatot a régóta meglévő tárgyaink újszerű elrendezésével. A fénylő arany és a fekete párosa minden formában mutatós.

Toll, csillag és bolygó

Izgalmas látványelem ez a szezonális faldekoráció. A fekete tollkoszorú, az arany dekorcsillagok és a bolygókra emlékeztető körök kompozíciója hangsúlyt ad a nappali kevésbé központban lévő részletének.

Metálfényű felületek

A fém alapanyagok és a tükröződő felületek a hétköznapokat is ünnepivé varázsolják az otthonunkban. Akár öntapadós tapétákkal is új öltözéket adhatunk a már meglévő bútorainknak.

Kreatív terítés

Metálfestékkel lefújt levelekkel, termésekkel, finom szaténszalagokkal egyedivé tehetjük a vendégváró asztal alkalmi terítését. Az őszies hangulatról a természet kincsei, az ünnepélyességről a fémszínek gondoskodnak.

Az eredeti cikk ITT olvasható.
Borítókép: Illusztráció (Fotó: Unsplash)