Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Gyönyörű karácsonyfákkal díszítették otthonaikat a magyarok

Sokan megmutatták az ünnep legfontosabb szereplőjét az interneten.

null

A karácsonyfák stílusa évről évre változik, de legalábbis a nagy megmondók változtatják a trendeket. Így már jó előre lehet gondolkodni arról, milyen is legyen otthon a karácsonyfa. Aki a szívén viseli ezt a csodás ünnepet, valójában már szeptembertől tervezget, gondolkodik, beszerez. Ám a stílusguruk által megszabott vonal csak irányadó, végül mindenki a maga ízlése és lelki beállítottsága szerint díszíti fel karácsonyfáját az ünnepre. 

Türkizkék álom

Plafonig érő havas fenyő volt a kiindulási alap, ebből varázsolt Kántor Bella ebből néhány óra leforgása alatt egy pazarul díszített, türkizes színvilágú karácsonyfát. Először a világító fényfüzéreket és a különleges tollgirlandokat helyezte el az ágakon, majd jöhettek a díszek.

Bella évek óta gyűjti a készletét, és idén végül nem tett hozzá egy darabot sem. 

A korábbiakhoz képest mégis más hangulatú lett az idei karácsonyfája, amit jellegében a türkiz szín ural, de púderrózsaszín és az ezüst árnyalat is része. Díszei közt a gömbök mellett nagyon sok az angyalka és a karácsonyi manó. Ezen a karácsonyfán van mit nézni, minden részletében izgalmas, az összhatás pedig csodálatos!

Pasztell rózsaszín, natúr elemekkel

A finom, visszafogott pasztell színek állnak Mária szívéhez közel. Évre évre változtat a karácsonyfa megjelenésén, idén a rózsaszínre szavazott. 

Szeretem ha az alapszín mellett a fa díszítésben megjelennek naturális elemek, mint például szalmadísz, dió, mézeskalács stb. Picit mindig variálok, de a nagyon színes „retrós” fa régen elmaradt nálam. Korábban próbálkoztam kék-ezüst kombinációjával, utána jött a fehér majd az ezüst-fehér verzió. Ez egészült ki most egy kis pasztell rózsaszínnel

– mondta el Mária, a csodás rózsaszín karácsonyfa megalkotója.

A teljes cikk Szebbnél szebb karácsonyfák: 2022-ben így díszítettek a magyarok címmel olvasható a Lakáskultúra oldalán.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pexels)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.