Ezt mindenképpen ki kell próbálni: körtés camembert tésztabatyuban

Könnyen elkészíthető és nagyon finom csemege.

null

A leveles tésztát tekerjük ki, és vágjuk fel két egyforma darabra. Tegyünk rájuk egy-egy sajtot. A körtéket mossuk meg, magozzuk ki, majd vágjuk cikkekre, és rendezzük el a sajtokon.

Hintsük meg a gyümölcsöt a barna cukorral, azután hajtsuk rá a tésztaszéleket, és kissé nyomkodjuk össze azokat – javasolta Mindmegette.hu.

A sajtos batyukat sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatjuk, megkenjük a tetejüket az elhabart tojással, és 175 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt aranyszínűre sütjük.

Vegyük ki a sütőből, és 10 perc pihentetés után tálalhatjuk.

Hozzávalók

1 csomag konyhakész leveles tészta

2 csomag camembert

2 db körte

4 tk barna cukor

1 db tojás

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.