időjárás 6°C Miklós 2022. december 6.
logo

Fél éven belül a második korlátot döntötték ki a kecskeméti ámokfutók

Forrás: Országszerte
2021.03.27. 14:47
borítókép

Ezúttal egy szerelmi bánatában túl gyorsan hajtó autós sodródott ki jobbkormányos kocsijával.

Fél éven belül harmadszor kellett legyártatni a korlátot a kecskeméti Piaristák terére, ott, ahol korábban gyalogátkelőhely volt. Mint a Kecskeméti Városüzemeltetési Nonprofit Kft.-től megtudtuk, a Centrum Áruház körüli felújítások során kihelyezett korlátot decemberben egyszer már kidöntötte egy autós, nemrég pedig ismét megtörtént a rongálás.

A rendőrség azt közölte, most egy szerelmi bánatában túl gyorsan hajtó autós sodródott ki jobbkormányos kocsijával. A 42 éves kecskeméti férfi a meghallgatásakor beismerte tettét a rendőröknek.

Harmadjára kellett kitenni új korlátot a száguldozó autósok miatt
Fotó: KVÜ

– Igaz, hogy éles a kanyar, de a megengedett sebességgel haladva biztonsággal bevehető – közölte a Városüzemeltetési Kft., hozzátéve: az Egészségügyi Központ előtt hiányzó korlátot is pótolták.

Közben Király József, a Szövetség a Hírös Városért Egyesület önkormányzati képviselője közösségi oldalán posztolta, hogy a jelzőlámpák át lettek állítva folyamatos üzemmódra a kiskörúton. A levelére írt gyors intézkedésért köszönetet mondott a polgármesternek.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Nagykőröst és Kecskemétet is érinti a jótékonysági kerékpártúra

Különleges akcióval, egy 110 kilométeres kerékpáros túrával hívja fel a figyelmet a koraszülöttek és az újszülöttek támogatására az abonyi Bukor Péter. A fiatalember azt szeretné elérni, hogy minél többen segítsék a Magyar Koraszülött és Újszülött Mentő Alapítvány mentőautó vásárlását. A tervezett túra Nagykőröst és Kecskemétet is érinti.

A cikk ITT olvasható tovább.